Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 10g2.5kcal0.2g0.2g0g0.2g
Purjosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.6g7.3kcal0.5g0g0.6g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g21kcal1.4g0.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko25g10kcal0.7g0.2g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g5kcal0.4g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g41kcal2.8g0.8g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901