Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Kieli naudan 5g10kcal0.8g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g63kcal3.8g4.2g3.2g0.4g
Valittu annoskoko25g31kcal1.9g2.1g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g16kcal1g1.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g126kcal7.6g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641