Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka4.4g6kcal1g0.1g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.9g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Rice Dream, riisimaito6.6g3.1kcal0g0.6g0.1g0g
Täysjyväriisi. Risella.2.4g8.4kcal0.2g1.7g0.1g0.1g
Parsakaali, tuore, 257g2.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Punajuuri keitetty, annos 100g2.7g1.1kcal0g0.3g0g0.1g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g2.2g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g53kcal3.2g7g1.8g0.4g
Valittu annoskoko25g27kcal1.6g3.5g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g13kcal0.8g1.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g105kcal6.3g13.8g3.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557