Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi7.5g9kcal0.2g2.5g0g0g
Sokeri 4.3g17kcal0g4.3g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Margariini 80% keskiarvo2.5g18kcal0g0g2g0g
Perunajauhot,rainbow5g16kcal0g4.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g144kcal1.8g24.2g4.8g0.4g
Valittu annoskoko25g72kcal0.9g12.1g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g36kcal0.5g6.1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172901