Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 16g52kcal4.4g0g3.9g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]3.3g11kcal0.4g0g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia2.3g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Juusto, mozzarella 1.4g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g146kcal11.4g0.2g11.4g0g
Valittu annoskoko25g73kcal5.7g0.1g5.7g0g
Annoskoko puolitettuna13g37kcal2.9g0.1g2.9g0g
Arvot/100g100g289kcal22.6g0.4g22.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588