Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g13g14kcal2.9g0g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)7.8g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g1.4g6.2kcal0.1g0.1g0.6g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g55kcal6.2g1g2.6g0.2g
Valittu annoskoko25g28kcal3.1g0.5g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal1.6g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.4g2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868