Hapankaali-chorizokeitto

Pilko sipulit, porkkanat ja valkokaali mahdollisimman pieneksi.

Kuullota niitä halutessasi kattilassa.

Lisää joukkoon tomaattimurska, kasvisliemi, hapankaali, vesi ja sokeri.

(Sokeri pyöristää tomaatin metallista makua.

Keitä keitto lähes kypsäksi ja lisää chorizomakkarat.

Mausta halutessasi esimerkiksi chilillä ja suolalla.

Jos valitset yrttisen tomaattimurskan ja valkosipulisen hapankaalin, keiton mausteet ovat kohdallaan ilman lisämausteita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali (Rasilainen)5g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Keräkaali, 100g1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Juokseva kasvisöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 0.8g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g1.1g4kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g23kcal1g1.4g1g0.6g
Valittu annoskoko25g12kcal0.5g0.7g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.3g0.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g46kcal2g2.8g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430345