Rahkaletut-paistettuna

Sekoita ainekset ja anna vetäytyä 10 minuuttia
Paista pieniä (n. 0,5 dl taikinaa) lettuja

Lisätty paistorasva koko annokseen!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 536 grammaa

Ek3518
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g3g11kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 12g7kcal1.2g0.4g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g83kcal5.2g9g2.8g0.2g
Valittu annoskoko25g41kcal2.6g4.5g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g21kcal1.3g2.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g165kcal10.4g18g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55534