Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g4.5g18kcal0.3g2.8g0.6g0.1g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 3.9g16kcal0g3.9g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa7.3g7.3kcal0.8g0.2g0.4g0g
Karpalo 3.6g1.2kcal0g0.1g0g0.1g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio3.6g5.1kcal0.1g0.2g0.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g102kcal3g14.8g3.2g0.4g
Valittu annoskoko25g51kcal1.5g7.4g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g26kcal0.8g3.7g0.8g0.1g
Arvot/100g100g204kcal6g29.5g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239