Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri1.4g5.5kcal0g1.4g0g0g
Sokeri 1.4g5.5kcal0g1.4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g22kcal0g5.6g0g0g
Valittu annoskoko25g11kcal0g2.8g0g0g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0g1.4g0g0g
Arvot/100g100g44kcal0g11.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464