Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa7.8g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g6.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g5.5g5.5kcal0.4g0.8g0.1g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g1.3g5.3kcal0.3g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g34kcal1.6g3.2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko25g17kcal0.8g1.6g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.4g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g67kcal3.2g6.3g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273193