Punajuuririsotto 10/2014

1. Raasta sipuli ja kuoritut punajuuret.

2. Kiehauta vesi ja liemikuutio ja pidä lämpimänä.

3. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä riisi, sipuli ja punajuuriraaste noin 5 min.
4. Lisää1 dl kasvislientä ja kerma.

5. Kun neste on imeytynyt riisiin, lisää kasvislientä ja mehua pienissä erissä välillä sekoittaen, kunnes risotto on kosteaa ja mehevää.

6. Mausta pippurilla ja etikalla.

7. Viimeistele aurajuustolla ja basilikalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Punajuuri 4.1g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4.8g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1 kpl = 10 g (Knorr), annos 10g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Risottoriisi (Pirkka)2.7g9kcal0.2g2.2g0g0g
Omenatäysmehu 100% (Pirkka)1.4g0.6kcal0g0.2g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu6.8g4.1kcal0.1g0.3g0.3g0g
Aurajuusto1.7g5.8kcal0.3g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g51kcal1.2g6.2g2.2g0.2g
Valittu annoskoko25g25kcal0.6g3.1g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g13kcal0.3g1.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g101kcal2.4g12.4g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444123