Mehevät jauhelihapihvit

Laita lämpimään veteen korppujauhot ja sipulikeittoainekset turpoamaan.

Lisää muna ja sinappikurkkusalaatti sekä jauheliha.

Mausta suolalla, chilipippurilla, mustapippurilla ja basilikalla.

Muotoile taikinasta pihvejä tai lihapullia ja paista leivinpaperin päällä 200 asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.6g0g1.4g0g
Sinappikurkkusalaatti Rainbow2.7g2.9kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)1.7g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0g
Korppujauho 1.4g5kcal0.1g1g0g0.1g
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g72kcal6g4.4g3.4g0.2g
Valittu annoskoko25g36kcal3g2.2g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g18kcal1.5g1.1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g144kcal12g8.8g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54218