Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 7g23kcal1.9g0g1.7g0g
Paprika, punainen2.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.5g1.8kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska Eldorado6.8g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl0.9g3.2kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g61kcal4g1.8g4g0.4g
Valittu annoskoko25g31kcal2g0.9g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g15kcal1g0.5g1g0.1g
Arvot/100g100g122kcal8g3.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93616