Tofupapukeitto

Kuullota sipulia öljyssä.

Lisää keitetyt kikherneet ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja vesi ja kasvisliemijauhe.

Anna porista aikansa.

Lisää kuutioitu tofu ja maissi.

Juuri ennen tarjoilua basilikasilppu ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 3.1g4.2kcal0.3g0.6g0.1g0.2g
Aurinkokuivatut tomaatit, Pirkka0.4g0.7kcal0g0g0.1g0g
Maissi jyvät 5.2g7.4kcal0.1g1.3g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g4.2g6.1kcal0.7g0.1g0.4g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g42kcal2.2g4.2g1.8g0.8g
Valittu annoskoko25g21kcal1.1g2.1g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal0.6g1.1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g83kcal4.4g8.3g3.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213754