Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 5.6g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porkkana 2.4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g6.6g11kcal1.3g0g0.7g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g35kcal2.8g2g1.6g0.4g
Valittu annoskoko25g17kcal1.4g1g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal0.7g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g69kcal5.6g4g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593