Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g1.3g4.8kcal0.1g1g0g0g
Pirkka naudan jauheliha 400g6.2g14kcal1.2g0g1.1g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g4.1g4.1kcal0.3g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä3.1g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g52kcal3.4g4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko25g26kcal1.7g2g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g13kcal0.9g1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96586