Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g7.3g26kcal0.9g5.1g0.1g0.2g
Paistijauheliha, snellman7.3g12kcal0.9g0g0.7g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g8.2g13kcal0.7g1g0.6g0.4g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit2.3g3kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g112kcal5.2g12.2g3.8g1.2g
Valittu annoskoko25g56kcal2.6g6.1g1.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna13g28kcal1.3g3.1g1g0.3g
Arvot/100g100g221kcal10.3g24.1g7.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310716