Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.2g8.6kcal0g0g0.9g0g
Sokeri 0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 23g9kcal0g1.9g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g41kcal0g5.2g1.8g0.8g
Valittu annoskoko25g20kcal0g2.6g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal0g1.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g81kcal0g10.3g3.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339