Herukkarahka

Vatkaa valkuainen vaahdoksi, lisää vaahtoon sokeri vähitellen, vatkaa kunnes seos on marenkimaista.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita rahka ja marjat, lisää kerma- ja valkuaisvaahto.

Annoksen päälle muutama marja, tarjoa kylmänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,310g6.3kcal1.1g0.4g0g0g
Punaherukka 2g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Mustaherukka 5.9g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Valkuainen (100g)1.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g71kcal2.8g7.6g2.8g0.8g
Valittu annoskoko26g36kcal1.4g3.8g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g18kcal0.7g1.9g0.7g0.2g
Arvot/100g100g139kcal5.5g14.9g5.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135001