Kesänmansikkakakku

Mukillinen jokaista :
munia
vehnäjauhoja
sokeria

sekoita munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää vehnäjauhot lopuksi ja sekoita kevyesti.

Uuni n. 225 n. 15-20min

Vatkaa vispikerma ja halutessa voit maustaa sokerilla.

Tee puolet vadelmista/mansikoista soseeksi ja kostuta sillä kakku.

Päälle kerma ja koristeeksi loput marjat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 3.8g16kcal0g3.8g0g0g
Vehnäjauho, Pouta Luomu2.1g7.5kcal0.3g1.5g0g0g
Vadelma 10g4kcal0.1g0.4g0.1g0.4g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl3.9g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g100kcal2.4g12g4.4g0.8g
Valittu annoskoko25g50kcal1.2g6g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g25kcal0.6g3g1.1g0.2g
Arvot/100g100g197kcal4.7g23.7g8.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186846