Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g11g58kcal0.1g0.1g6.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7g23kcal0.1g0.2g2.5g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten6.3g21kcal1.5g2.8g1.3g0.7g
Canderel makeutusjauhe1.4g5.4kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g215kcal3.4g8.8g20.2g1.4g
Valittu annoskoko25g108kcal1.7g4.4g10.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna13g54kcal0.9g2.2g5.1g0.4g
Arvot/100g100g427kcal6.7g17.5g40.1g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655