Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g7.8g17kcal0.9g0.7g1.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g10g3.4kcal0.2g0.7g0g0.1g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 1.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suolapähkinä 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g50kcal2.2g3.2g3g0.2g
Valittu annoskoko25g25kcal1.1g1.6g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal0.6g0.8g0.8g0.1g
Arvot/100g100g98kcal4.3g6.3g5.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264125