Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale9g12kcal1.7g0.2g0.6g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras5g16kcal0.7g2.9g0.2g0.4g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 2.7g6.9kcal0.7g0g0.5g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)7.8g4.7kcal0.1g0.4g0.3g0g
Sinappi 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g81kcal6.4g7.2g3.2g0.8g
Valittu annoskoko25g40kcal3.2g3.6g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g20kcal1.6g1.8g0.8g0.2g
Arvot/100g100g159kcal12.6g14.2g6.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789