Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%4.7g8kcal0.9g0g0.5g0g
Keräkaali, 100g18g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Fondue, puolet paketista 220 g0.6g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g1.2g3.8kcal0.2g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g35kcal2.8g3g1.2g1g
Valittu annoskoko25g18kcal1.4g1.5g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal0.7g0.8g0.3g0.3g
Arvot/100g100g70kcal5.5g5.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116