Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g8.1g7.8kcal0.6g1.1g0g0.5g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)8.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Makaroni, pasta 2.6g8.6kcal0.3g1.7g0g0.1g
Pinaatti 0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g49kcal2g7g1g1.6g
Valittu annoskoko25g25kcal1g3.5g0.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal0.5g1.8g0.3g0.4g
Arvot/100g100g98kcal4g13.8g2g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284