Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.8.1g28kcal1.1g5.5g0.2g0.3g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)7.3g2.4kcal0.2g0.3g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Siirappi 2.9g8.8kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g155kcal2.6g23.6g5.4g0.8g
Valittu annoskoko25g78kcal1.3g11.8g2.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g39kcal0.7g5.9g1.4g0.2g
Arvot/100g100g306kcal5.1g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450