Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 7.3g9kcal1.6g0g0.3g0g
Sipuli kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Fenkoli, annos 100g0.1g0kcal0g0g0g0g
Korianteri, annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g7g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow0.9g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g35kcal3.6g1.6g1.2g0.4g
Valittu annoskoko25g18kcal1.8g0.8g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal0.9g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g69kcal7.1g3.2g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521