Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu3.3g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste3.7g27kcal0g0g3g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g1.1g3.7kcal0.1g0.7g0g0.1g
Tattarijauho, Myllynparas7.3g25kcal1g4.9g0.1g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rice Dream, riisimaito1.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g4.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g156kcal3g20g6.8g1.2g
Valittu annoskoko25g78kcal1.5g10g3.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna13g39kcal0.8g5g1.7g0.3g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.4g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915