Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha8.3g15kcal1.5g0g1g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto1.7g4.8kcal0.3g0g0.4g0g
Oliiviöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka1g0.3kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)10g3.1kcal0.1g0.4g0g0g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g1.1g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Ketsuppi, Pirkka0.6g0.7kcal0g0.2g0g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g0.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g62kcal4.4g1.6g3.8g0g
Valittu annoskoko25g31kcal2.2g0.8g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna13g16kcal1.1g0.4g1g0g
Arvot/100g100g124kcal8.7g3.2g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340716