Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Sokeri 1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Kaurahiutale 2.2g8.3kcal0.3g1.3g0.2g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai2.7g9kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Mansikka, Tuore14g5.9kcal0.1g1.2g0g0.3g
Valkosuklaa panda, levy 130g2.8g15kcal0.2g1.5g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g128kcal1.8g14.2g6.8g1.2g
Valittu annoskoko26g64kcal0.9g7.1g3.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna13g32kcal0.5g3.6g1.7g0.3g
Arvot/100g100g250kcal3.5g27.8g13.3g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569