Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g6.7g18kcal0.1g5g0g0.4g
Saksanpähkinä 15g101kcal2.2g0.5g9.6g2.4g
Kookoshiutale 2.6g17kcal0.2g0.2g1.7g0.4g
Hunaja 1.1g3.7kcal0g0.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g281kcal5g13.4g22.6g6.4g
Valittu annoskoko25g140kcal2.5g6.7g11.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna13g70kcal1.3g3.4g5.7g1.6g
Arvot/100g100g552kcal9.8g26.4g44.5g12.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364742