Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)7.3g5.8kcal1.2g0g0.1g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl4.6g5.5kcal0.2g0.2g0.5g0g
Tomaatti 2.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g30kcal3g1.6g1.2g0.4g
Valittu annoskoko25g15kcal1.5g0.8g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.8g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g60kcal5.9g3.1g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239