Omenahyve

Kuori omenat, paloittele, laita vuuan pohjalle, vesi päälle, kaneli ja puolet sokerista.

Sulata voi, lisää toinen tl kanelia ja loput sokerit sekä kauraryynit, sekoita ja laita omenoiden päälle.

Uuni 175 astetta ja noin 25-30 min, pitää ruskistua.

Tarjoile hiukan jäähdytettynä, jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Loput voi pakastaa annoksina.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1625 grammaa

Digihemppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 13g5.6kcal0g1.2g0g0.2g
Sokeri2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g7.8g28kcal1.1g4.6g0.5g0.7g
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g113kcal2.2g17.2g3.6g2g
Valittu annoskoko26g56kcal1.1g8.6g1.8g1g
Annoskoko puolitettuna13g28kcal0.6g4.3g0.9g0.5g
Arvot/100g100g221kcal4.3g33.7g7.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150248