Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 9g29kcal2.4g0g2.2g0g
Maissi jyvät 10g15kcal0.3g2.7g0.2g0.4g
Kesäkurpitsa3.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g101kcal6.2g5.6g5.6g0.8g
Valittu annoskoko25g50kcal3.1g2.8g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g25kcal1.6g1.4g1.4g0.2g
Arvot/100g100g198kcal12.2g11g11g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729