Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%6.2g11kcal1.2g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 6.2g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Punaviini1.6g1.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g33kcal2.4g1.4g1.4g0.4g
Valittu annoskoko25g17kcal1.2g0.7g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.6g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g66kcal4.7g2.8g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608