Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl11g36kcal0.2g0.3g3.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g3.5g8.8kcal0.5g0.1g0.7g0g
Välipalakeksi, digestive 3.2g14kcal0.2g1.9g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g173kcal2.2g17.2g10.4g0.2g
Valittu annoskoko25g86kcal1.1g8.6g5.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g43kcal0.6g4.3g2.6g0.1g
Arvot/100g100g340kcal4.3g33.9g20.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313912