Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 2.1g6.1kcal0.2g1.1g0.1g0.3g
Puolukka 2.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Canderel makeutusjauhe0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g15kcal0.4g2.8g0.2g0.8g
Valittu annoskoko25g8kcal0.2g1.4g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g4kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.5g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93315