Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.6kcal0.2g1.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika, punainen1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Nakki, keskiarvo 9g22kcal1.1g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g64kcal2.6g4g3.8g0.4g
Valittu annoskoko25g32kcal1.3g2g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g16kcal0.7g1g1g0.1g
Arvot/100g100g125kcal5.1g7.9g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686