Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 2.7g1.9kcal0.4g0g0g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g3.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g4.1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g10kcal1g1.2g0g0g
Valittu annoskoko26g5kcal0.5g0.6g0g0g
Annoskoko puolitettuna13g3kcal0.3g0.3g0g0g
Arvot/100g100g20kcal2g2.4g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207167