Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)11g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 5.5g9kcal1.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g33kcal3.2g1.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko25g17kcal1.6g0.8g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.8g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g65kcal6.3g3.1g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298802