Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 13g3.7kcal0.1g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistettu 2.7g14kcal0.4g0g1.3g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g44kcal1g1.8g3.4g0.4g
Valittu annoskoko26g22kcal0.5g0.9g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g11kcal0.3g0.5g0.9g0.1g
Arvot/100g100g86kcal2g3.5g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708