Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka8.7g27kcal0.8g5.3g0.2g1.3g
Puolukka 8.3g3.2kcal0g0.6g0g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 8.3g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g72kcal2g14.4g0.4g3.2g
Valittu annoskoko25g36kcal1g7.2g0.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna13g18kcal0.5g3.6g0.1g0.8g
Arvot/100g100g142kcal3.9g28.3g0.8g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480