Porkkanasosekeitto

Paloittele porkkanat ja sipulit ja keitä ne kypsäksi kasvisliemivedessä.

Kaada liemi talteen ja soseuta porkkanat ja sipulit soseeksi.

Lisää ruokakerma ja lientä tarpeen mukaan.

Mausta rakuunalla tai basilikalla, kiehauta keitto vielä kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Caristaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.2g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g10kcal0.2g1.4g0.2g0.6g
Valittu annoskoko25g5kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g2kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Arvot/100g100g19kcal0.4g2.8g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117864