Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.8g6.7kcal0.3g0.2g0.4g0.6g
Sokeri 14g58kcal0g14.2g0g0g
Siirappi 1.2g3.7kcal0g0.9g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.1g20kcal0.1g0.2g2.1g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.8kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g204kcal0.8g32g7.8g1.2g
Valittu annoskoko26g102kcal0.4g16g3.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna13g51kcal0.2g8g2g0.3g
Arvot/100g100g400kcal1.6g62.7g15.3g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297