Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 16g13kcal0.2g2.6g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g32kcal0.4g5.6g0.4g1g
Valittu annoskoko25g16kcal0.2g2.8g0.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.1g1.4g0.1g0.3g
Arvot/100g100g63kcal0.8g11g0.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920