BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)21g40kcal3.1g0.2g2.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Soijakastike 1.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Hunaja 0.8g2.7kcal0g0.7g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g90kcal6.6g3g5.8g0g
Valittu annoskoko26g45kcal3.3g1.5g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna13g23kcal1.7g0.8g1.5g0g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.9g11.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325811