Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 6.9g16kcal1.3g0g1.2g0g
Tomaattimurska 17g4.9kcal0.1g0.9g0g0.3g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.7g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g54kcal3.4g2g3.6g0.6g
Valittu annoskoko26g27kcal1.7g1g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal0.9g0.5g0.9g0.2g
Arvot/100g100g106kcal6.6g3.9g7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425