Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Selleri, annos 50g2.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen2.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 2.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Hillosipuli, Rainbow1.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria10g11kcal2.1g0g0.3g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g33kcal4.4g1g1g0.2g
Valittu annoskoko26g17kcal2.2g0.5g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal1.1g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g65kcal8.6g2g2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604