Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1.8g4.6kcal0.5g0g0.3g0g
Kanaliemi laimennettu 4.4g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g40kcal3.6g0.8g2g0.4g
Valittu annoskoko26g20kcal1.8g0.4g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal0.9g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g78kcal7.1g1.6g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209837